GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Delight till GF VINTER

Kategorier: artister intervju
Delight

På lördag är det dags för GF VINTER i Bankeryd. Ett av banden som spelar där är Delight.

Hej Delight! Vilka är ni?

Vi är Delight, ett kristet band som bildades förra hösten. Delight består av fyra killar som alla studerar Estet Musik på Per Brahegymnasiet i ettan och tvåan. Om man ska sätta in vår musik i genre så skulle det vara soft rock. Så influenser kommer starkt från band som Coldplay, The 1975 och U2. I oktober 2014 hade vi vår allra första spelning på ”Gud Finns”-möteshelgerna i Taberg och efter det spelade vi på Unite15 i Jönköping på Nyårsafton.

Hur känns det inför spelningen på GF VINTER?

Först och främst vill vi säga att vi är oerhört glada och tacksamma för att ha fått möjligheten att visa upp oss på GF VINTER.  Vi är förväntansfulla på hur denna spelning kommer att vara. Nu när det börjar närma sig sätter nerverna igång i kroppen, någon är mer nervös en någon. Vi ser nervositeten positivt, den gör oss mer skärpta på scenen. Vi tycker alltid det är kul att stå på scen och spela inför folk.

Varför ska man komma och lyssna på er?

Man ska komma och lyssna på oss för att vi alltid vill dela med oss av den glädje vi känner när vi står på scen, musik ska kännas inombords. Vi tror att vår musik skulle passa bra in på GF just för att det är den typen av publik vi vill nå ut till. Vi inspirerar andra till våga skapa musik. Kom på GF VINTER det kommer bli en fantastisk kväll med många bra band och talare.

 

5 snabba: (de flesta i bandet valde så här)
Melodifestivalen eller fotbolls-VM?
Morgon eller kväll?
Östkust eller västkust?
Kostym eller mjukisbyxor?
Sommar eller vinter?

Mer i samma kategori på bloggen