GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF

Biljetter

Information om Covid-19

Det var med stor sorg Gullbrannafestivalens Ledningsgrupp den 23 april ställde in årets Gullbrannafestival. Vi hade under vintern haft en förhoppning om att få se en ljusning och en möjlig väg fram för att kunna genomföra någon form av festival. Men då smittläget fortsatt var allvarligt och restriktionerna ännu inte hade lättats så valde vi att ställa in själva festivalen.

GF DIGITAL – KÖP SOFFBILJETTER/STÖDBILJETT
Under festivaldagarna 8-10 juli ska vi försöka skapa lite GF-känsla för vår trogna och kära publik. Det blir digitala konserter, studioprogram, andakter, studier och missionslopp mm.
Var med och köp Soffbiljetter/Stödbiljetter och stöd vårt arbete.

GF SOMMAR
Men ju längre tiden gått har det till vår stora glädje börjat öppna upp sig så man kan göra saker live igen. Vi kommer att satsa på konsertkvällar lördagar i juli, samt under GF-dygnen. Vi har kallat projektet GF SOMMAR och äger rum 3, 8, 9, 10, 17, 24 och 31 juli. Exklusiva konserter i Skeppet för en sittande publik, max 300 platser. Vi är så glada för möjligheten. Du köper biljetter via webben här till nortic.se

GF Sommar planeras utifrån den avveckling av restriktioner steg 2 som regeringen har aviserat till 1 juli, där deltagartaket för allmänna sammankomster höjs. Vi följer givetvis de restriktioner som finns för att kunna genomföra ett så smittsäkert arrangemang som möjligt, bland annat genom numrerade sittplatser med anvisat avstånd emellan, markerade ingångar till Skeppet, tillgång till handsprit m.m. Om den planerade öppningen flyttas fram så att konserten inte går att genomföra kommer konserten ställas in och hela biljettsumman återbetalas (förutom serviceavgiften). Information om återbetalning vid inställd konsert skickas ut via mail.

GULLBRANNAFESTIVALEN 2022
Vi ser också fram emot Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022 då vi återigen får träffas på Gullbrannagården för att ta del av det bästa budskapet och den bästa musiken.

Gullbrannagårdens Camping och Konferensanläggning är öppen som vanligt under hela sommaren och erbjuder mycket härligt innehåll. Så besök gärna Gullbrannagården i sommar. Mer info: www.gullbrannagarden.se

Om du har köpt biljett till Gullbrannafestivalen 2020 eller 2021 kan du välja att spara den till 2022, få pengarna tillbaka eller ge det som en gåva till festivalarbetet. Skicka ett mail till info@gullbrannafestivalen.com om du vill ha pengarna tillbaka.

Försäljning av Festivalpass, Familjepass, Dagspass, Ungdomsgruppspass och Frukostpass till 2022 kommer igång lite senare.

Frågor?
Kundsupport Nortic:
support@nortic.se eller 0455-619700
Biljettansvarig Gullbrannafestivalen:
Andreas Joakimson

Camping/boende
Bokning och frågor om detta hänvisar vi direkt till Gullbrannagården.
Hemsida: http://gullbrannagarden.se
Telefon: 035-241 21 00

Frågor & svar

Hur får jag mina biljetter?

Biljetterna kan levereras som email eller via vanlig post i brevlådan. Leveranssätt beror på evenemang och hur lång tid det är till evenemangsstart.

Hur betalar jag mina biljetter?

Du kan betala mot faktura, Visa/Mastercard eller Swish.

När får jag mina biljetter?

Det beror på vilket betalsätt du valt. Vid betalning med kort/swish får du biljetten direkt men vid bankgiro kan det ta 1-3 bankdagar.

Vad är betalningsid?

Det är det ordernr du skall ange som meddelande vid betalning.

Vad händer om jag inte betalar i tid?

Om du inte betalat dina biljetter i tid, kan det hända att biljetterna tagits bort och du måste göra om bokningen

Återköp

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller däremot inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är Kunden därför bunden av sitt köp. Förlorad biljett ersätts inte.

Vad gör jag om jag inte har någon skrivare?

Visa upp biljetten i telefonen.
Biljetterna kan skrivas ut på vilken skrivare som helst.
Använd annars alternativet brev.

Finns det en tidsgräns för bokningen?

Ja, för att förhindra att biljetterna är uppbokade alltför länge. Bokningstiden är satt till 15 minuter.