Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Biljetter

Information om Covid-19

Det är med sorg vi måste meddela att Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021 är inställd. Vi har under vintern haft en förhoppning om att få se en ljusning och en möjlig väg fram för att kunna genomföra någon form av festival. Men då smittläget fortsatt är allvarligt och restriktionerna ännu inte har lättats på ser vi nu ingen möjlighet att kunna planera och genomföra en festival i sommar, och har därför beslutat oss för att ställa in. Vi ser fram emot att kunna träffas igen till Gullbrannafestivalen 2022 som kommer äga rum 7-10 juli.

Om du har köpt biljett till Gullbrannafestivalen 2020 eller 2021 kan du välja att spara den till 2022, få pengarna tillbaka eller ge det som en gåva till festivalarbetet. Skicka ett mail till: info@gullbrannafestivalen.com om du vill ha pengarna tillbaka.

Om du vill vara med och bidra till fortsatta somrar med GF kan du göra det genom att köpa en eller flera Stödbiljetter för 49 kr/st här på sidan. Bland er som köper Stödbiljetter kommer fina priser att lottas ut.

Försäljning av Festivalpass, Familjepass, Dagspass, Ungdomsgruppspass och Frukostpass till 2022 kommer igång lite senare.

Information

Här kan du köpa biljetter till festivalen. Festivalpass, Familjepass, Dagspass, Ungdomsgruppspass och Frukostpass. 2010:or och äldre behöver pass. Barn som är födda 2011 eller senare har fritt inträde i målsmans sällskap.

Förköp är ett sätt för oss som arrangör att veta omfattningen av besökare samt ett sätt för dig att säkra en plats på festivalen. Festivalen har för varje år ökat i omfattning så köp gärna förköp, även om vi hittills kunnat erbjuda köp av Festivalpass/Dagspass/Familjepass på plats.

Besöksantalet utgår från att de flesta som vill ska kunna se konserterna i Skeppet på festivalen (ca 3000 personer). Till gudstjänster (ca 1100 personer), konserter i Bryggan (ca 1700 personer), konserter i Kyrkan (ca 300 personer) måste man köa för att garantera en plats.

Stödpass
49 kr/st (Köp så många du vill)
Om du vill vara med och bidra till fortsatta somrar med GF kan du göra det genom att köpa en eller flera Stödbiljetter för 49 kr/st här på sidan. Bland er som köper Stödbiljetter kommer fina priser att lottas ut.

Festivalpass
795 kr
Detta pass gäller hela festivalen.

Ungdomspass (födda 2004-2010)
695 kr
Detta pass gäller de som är födda 2004-2010.

Familjepass
650 kr/st (Minsta köp 4 biljetter)
Ett rabatterat festivalpass för familjer med hemmavarande barn. Detta pass är personligt och köpes per person. Detta pass gäller vuxna och alla hemmavarande barn under hela festivalen. Av denna kategori kan man minst köpa 4 biljetter där varje biljett kostar 650 kr. Barn som är födda 2011 eller senare har fritt inträde i målsmans sällskap och behöver ingen biljett.

Dagspass
Dagspass Torsdag 525 kr
Dagspass Fredag 525 kr
Dagspass Lördag 525 kr
Ger dig entré en dag på festivalen. Det går inte köpa biljett till enstaka konserter.

Ungdomsgrupper
Ungdomspass finns, men är ni en större grupp och kanske lite ovissa om hur många som hakar på. Kontakta Andreas Joakimson: andreas@ungtro.com

Frukostpass
200 kr.
Serveras i Restaurangen kl 8.00-10.00
Fredag – Söndag

Frågor?
Kundsupport Nortic:
support@nortic.se eller 0455-619700
Biljettansvarig Gullbrannafestivalen:
Andreas Joakimson

Camping/boende
Boende/camping ingår inte i festivalpasset. Bokning och frågor om detta hänvisar vi direkt till Gullbrannagården. Det finns gott om drop-in platser på campingen!
Hemsida: http://gullbrannagarden.se
Telefon: 035-241 21 00

Tält på plats – Begränsat antal platser
Vi kommer resa några större tält på festivalområdet där man kan boka plats att bo. Ett komplement till husvagn, stuga eller eget tält. Sovplats under hela festivalen kostar 300kr och dygnspriset är 150kr.
Detta bokas hos Andreas Joakimson i festivalledningen: andreas@ungtro.com
Maila: Namn – Adress – Mobil – E-post. Bokningen är bindande.
Ta med sovsäck och liggunderlag och övrigt du behöver.

Betalterminaler, Swish och uttag
Kontantuttag görs i Festivalbyrån och i Gullbrannagårdens reception.
Betalterminaler för kortbetalning finns på olika försäljningsställen.
Det går mycket bra att betala med Swish.

Drogfritt arrangemang
Gullbrannafestivalen är en drogfri festival och vi vill stå upp för nykterhet. Detta måste följas som festivalbesökare.

Frågor & svar

Hur får jag mina biljetter?

Biljetterna kan levereras som email eller via vanlig post i brevlådan. Leveranssätt beror på evenemang och hur lång tid det är till evenemangsstart.

Hur betalar jag mina biljetter?

Du kan betala mot faktura, Visa/Mastercard eller Swish.

När får jag mina biljetter?

Det beror på vilket betalsätt du alt. Vid betalning med kort får du biljetten direkt men vid bankgiro kan det ta 1-3 bankdagar.

Vad är betalningsid?

Det är det ordernr du skall ange som meddelande vid betalning.

Vad händer om jag inte betalar i tid?

Om du inte betalat dina biljetter i tid, kan det hända att biljetterna tagits bort och du måste göra om bokningen

Återköp

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller däremot inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är Kunden därför bunden av sitt köp. Förlorad biljett ersätts inte.

Vad gör jag om jag inte har någon skrivare?

Visa upp biljetten i telefonen.
Biljetterna kan skrivas ut på vilken skrivare som helst.
Använd annars alternativet brev.

Finns det en tidsgräns för bokningen?

Ja, för att förhindra att biljetterna är uppbokade alltför länge. Bokningstiden är satt till 15 minuter.