Festivalinfo

Biljetter

Du kan köpa festivalpass, ungdomspass, familjepass eller dagspass. Se de olika biljetterna  och köp i god till för bästa pris här!

Mat

På festivalområdet finns Gullbrannagårdens restaurang, olika mattält, caféer, kiosker mm. Du behöver inte vara hungrig!

Boende

Boende ingår inte i festivalpasset, men Gullbrannagårdens camping och stugor är det självklara valet. Klicka för kontaktuppgifter!

Kontakta oss

Troligtvis hittar du allt du behöver veta här på hemsidan eller via vårt instakonto @gullbrannafestivalen. Övriga kontaktuppgifter:

Gullbrannafestivalen – den bästa musiken, det bästa budskapet!

En mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras och utmanas i och av den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.

GF 2023 arrangeras av Svenska Alliansmissionens Ungdom och är en del i den satsning som Centrumförsamlingen i Forserum startade 1994 med Forserumfestivalen. Den amerikanska gruppen Petra samt den svenska rockgruppen Jerusalem samlade 5 800 personer en lördag i maj. Sedan dess har det hunnits med 22 Gullbrannafestivaler, 7 GF VINTER, GF SOMMAR 2021, Junction i Viebäck 1996 samt en hel del enskilda konserter där emellan. Läs mer om bakgrunden till GF här.

Gullbrannagården är en perfekt plats för festivalen. Där finns en stor camping- och konferensanläggning, kilometerlånga sandstränder med inbjudande bad, restaurang, aktiviteter, café, butik, närheten till Halmstad. Det är på Gullbrannagården GF öppnar upp sina konsertlokaler och scener och skapar en festival av bästa märke. En samlingsplats för hela familjen och med en musikalisk bredd som imponerar. Konsert lokalerna Skeppet, Bryggan och Kyrkan kompletteras med Parkens utomhusscen. 

Välkommen till Gullbrannafestivalen 2023!

En drogfri festival

Gullbrannafestivalen är en drogfri festival och det måste följas av alla festivalbesökare och fullt ut respekteras. I och med detta vill vi stå upp för nykterhet och skapa en trygg plats för alla festivaldeltagare. GF bildar en frizon som gör att barn, ungdomar, vuxna och äldre kan njuta av fantastiska konserter, evenmang och samlingar där trygghet ramar in. 

Sjukvård och säkerhet

Självklart finns det utbildad sjukvårdspersonal på plats redo att rycka in om olyckan är framme – stor som liten. Via festivalbyrån kan du komma i kontakt med vårt sjukvårdsteam. 

På konserterna finns det volontärer som bistår med säkerhet för deltagarna. Vi fyller aldrig lokalerna mer än tillåtet och vi tar ansvar för en livfull, men säker festival. Till detta kommer också festivaldeltagarens eget ansvar att inte utsätta sig själv eller andra för fara. 

Skeppet GF