EMMA NISSEN & VIVID GOSPEL

EMMA NISSEN & VIVID GOSPEL

EMMA NISSEN & VIVID GOSPEL

Nu möts EMMA NISSEN och VIVID GOSPEL på Gullbrannafestivalen för en svängig konsert tillsammans. Emma reser ifrån USA för en Europaturné under sommaren, och ingen är gladare än oss att hon kommer till festivalen. Detta gemensamma projekt drivs av kusinerna Ida Thulin & Emanuel Wickström, tillsammans med Emma Nissen. Vi alla ser framemot festivalen i sommar. Årets Gospelfest!

VIVID GOSPEL
Gospelkören startades mitt under pandemin och leds utav Ida Thulin tillsammans med kapellmästare Emanuel Wickström.
Idag består VIVID GOSPEL av ett gäng i åldrarna 20-30 år och är ungefär 35 st med sångare, kompmusiker och blåssektion.
Tillsammans vill VIVID göra allt för att sprida Gospelns budskap, energi, kärlek och styrka! VIVID håller till i Göteborgsområdet, men har redan varit i både Småland och Värmland och musicerat tillsammans. VIVID ser tillsammans med Emma, fram emot GF!

EMMA NISSEN
Emma Nissen är bara 23 år gammal och i början av sin musikkarriär, men hon är redan på god väg att bli ett känt namn som ger oss vibbar av Lauren Daigle och Adele. Emma är en svensk-amerikansk låtskrivare med en djup och rik röst som matchar de musikaliska budskapen. Medan hon tjänstgjorde som missionär skrev Emma sin första hitlåt, “Gotta Have Faith”. Sedan dess har hon skrivit över trettio låtar, både profana och kristna. Och hon har många fler på gång.
När Emma reflekterar över sin kreativa inspiration säger hon: “Mina låtar berör många olika aspekter på ytan, men i verkligheten säger de alla: ‘Gud älskar dig. Håll fast vid Honom. Tro på att Han har en plan.’ I takt med att hon fortsätter att utvecklas inom musikbranschen hoppas Emma helt enkelt dela budskap om kärlek och uppmana lyssnarna att se det goda i andra och hitta sätt att njuta av livets enkla ting.”

Unikt gospelsamarbete!

En svängig gospelfest!

Fler artister på GF