SAU:s Barnkörläger

SAU:s Barnkörläger

SAU:s Barnkörläger

Lördag den 8 juli kl. 15.00 intar SAU:s Barnkörläger återigen Gullbrannafestivalen! I år kommer vår konsert att vara en del av GFs Barnfestival mitt i den stora festivalen. Där kommer man, förutom barnkörkonserten, att få ta del av ett antal andra roliga och festliga upplevelser. Hoppas att du vill vara med!

Alla som under 2023 var med på något utav SAU:s Barnkörläger är välkomna att delta i denna stora kör på Gullbrannagården utanför Halmstad, som kommer ledas av Sanna Bervebrink och Maria Säll. Man måste inte komma tillsammans med en ledare. Däremot är vi väldigt glada om det finns några ledare som vill vara med och stötta upp i den stora kören. Innan festivalen kommer alla som anmält sitt deltagande att få ett mail med vilka sånger ifrån årets Barnkörläger vi kommer sjunga, så att man kan förbereda sig hemma. Vi kommer träffas ca kl. 11.00 samma dag för att öva tillsammans, och kl 15.00-16.30 är det Barnfestival där vår konsert är ca 30 min lång. Kören kommer innan konserten bjudas på en enklare fika.

Barnfestivalen kommer att vara en öppen tillställning, så medföljande föräldrar, släkt och vänner behöver inte köpa biljett för att få vara med och lyssna på oss. Vill man däremot stanna på fler konserter under dagen får man köpa dagspass/festivalpass. Detta kan göras i förväg via www.gullbrannafestivalen.com eller i biljettkassan på festivalen. Samma dag kommer bland annat Tusse, LIN D, Mezzoforte, Stonemountain Orchestra och Frank Ådahl att spela på festivalen – det finns något för alla åldrar.

Senast den 26 juni vill vi ha er anmälan så att vi vet hur stor kör vi ska förbereda för. Anmälan sker på www.sau.nu/anmalan Mer info om tider och låtar kommer via mail efter sista anmälningsdagen. Välkomna med!

Barnkör?

Leverans av svängiga och meningsfulla sånger

Fler artister på GF