Narnia

Narnia

Narnia

Svenska bandet Narnia startade 1996 och har en lång historia som ett väletablerat, melodiskt hårdrocksband i både profana och kristna sammanhang. Sångaren Christian Liljegren och gitarristen CJ Grimmark möttes 1993, båda var aktiva i sina egna bandprojekt, men en gemensam önskan att skapa bombastisk, melodisk, neoklassisk rock och metal ledde till uppkomsten av Narnia.

Genom åren har de turnerat i både Latinamerika och Europa flertalet gånger, med band som bland annat Dio och Stryper. En energisk livekonsert med Narnia i musikalisk världsklass lämnar knappast någon oberörd, men framförallt finns ett tydligt fokus på Jesus i både texter och show.

Med senaste studioplattan ”Ghost Town”, som släpptes i mars, toppades försäljningslistorna i Sverige och i sensommar startar turnén som ska ta bandet till länder som bland annat Spanien, Mexiko, Colombia, Brasilien och Guatemala, men det viskas redan om att fler ska läggas till i turnéplanen, som sträcker sig en bra bit in i 2024. Vi ser fram emot att ha Narnia tillbaka på GF i sommar!

Hårdrock

Bombastisk, melodisk, neoklassisk rock

Fler artister på GF