Martina Möllås & Ahlgrens Kapell

Martina Möllås & Ahlgrens Kapell

Martina Möllås & Ahlgrens Kapell

Artist och låtskrivare bosatt utanför Stockholm. 2017 släppte hon sitt första album och har därefter släppt enstaka singlar och en EP. Samtliga producerade och inspelade av Magnus Ahlgren i Ahlgrens Kapell.

2021 belönades hon med Utbultstipendiet med motiveringen ”För en ton och ett tilltal som formulerar längtan, hopp och livsglädje så att både tvivlare och redan troende inkluderas.”

2022 fick hon även Lars-Erik Larssons låtskrivarstipendium för sången ”Det är inte förgäves” med motiveringen ”för ett gediget och uthålligt sångförfattande som i kombination med egna framföranden nått en bred publik – sånger med potential att tillhöra den framtida kristna låtskatten. Förutom låtskriveriet jobbar Martina som musiklärare i grundskolan.

Martina håller på med ny musik som kommer släppas under 2023. Hon är en fantastisk sångerska och låtskrivare med sin karaktäristiska skånska dialekt, som på ett lysande sätt rör sig mellan många olika genrer. Med sånger som ”Det är inte förgäves”, ”Jag går mot dig” och ”Allting har sin tid” har hon blivit en välsjungen och mycket uppskattad låtskrivare i många olika kyrkliga sammanhang. Vi är mycket glada att ha Martina Möllås tillbaka på GF, denna gång uppbackad av Ahlgrens Kapell.

Svensk pop

Fantastisk sång och låtskriveri som rör sig mellan olika genrer

Fler artister på GF