Jon Peterson & Frank Ådahl med FOLK

Jon Peterson & Frank Ådahl med FOLK

Jon Peterson & Frank Ådahl med FOLK!

Vilket spännande musikaliskt möte! The best of Edin/Ådahl & Franks fantastiska musikkatalog möter Jon Petersons helt nya & spännande moderna pop/rock! Gamla låtar får nytt liv och nya låtar en ny kostym i denna spännande musikaliska fusion.

Nytt från Jon, blandas med nutida klassiker från Edin/Ådahl i en härlig anrättning. Allt i ett musikaliskt möte där Frank och Jon delar scenen och låtarna ihop!

Texter på svenska, musik med sväng och energi är ingredienser som kokas ihop och hålls samman av Rockorkestern FOLK. FOLK är navet i denna spännande akt!

Jon och Frank fann varandra i samband med en av Jons singlar som släpptes förra året – Ge Inte Upp! Den har uppskattats och hyllats unisont, där de bjuder på en gemensam duett! Den och många andra hitlåtar utlovas.

Franks fantastiska karriär som sträcker sig över flera decennier, har innehållit allt från melodifestivalvinst, till musikaliska uppdrag med världsartister från hela världen, till att gjort svenska rösten för Simba i Lejonkungen (och flera andra tecknade filmer) och en lång solo karriär. En av Sveriges absolut bästa röster.

Jon, som är en känd profil på GF, har ju varit frontfigur i såväl Attention och FOLK under många år och turnerat och släppt många plattor. Uppskattad gitarrist och låtskrivare. Sedan ett par år tillbaka har han satsat solo! Senaste Julsingeln med bla Py Bäckman och Jenny Gajicki är ännu ett exempel på ett uppskattat samarbete.

På GF ser vi mycket fram emot detta musikaliska möte!

Modern pop/rock!

Texter på svenska, musik med sväng och energi!

Fler artister på GF