Joel Nunez (US)

Joel Nunez (US)

Joel Nunez (US) ”Elvis, Orbison & I”

Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!

Joel Nunez har, utöver sitt egenskrivna material, blivit känd för att sjunga 50- och 60-talets absolut största hits. Han är en artist som verkligen bjuder upp till show! Elvis, Orbison & I heter hans nuvarande show. En show som kommer få alla att dansa och minnas tillbaka till ljuva 50-talet.

– Jag älskar Sverige, jag älskar energin i musiken från 50-60 talen och jag älskar att göra människor glada. Att få åka ut på min alldeles egna tribute-show med några av Sveriges bästa musiker runtom i Sverige känns otroligt bra!

Joel har under våren 2023 släppt singeln ”Seven Seas” tillsammans med Shirley Clamp samt att han öppnat upp för Chris Kläfford på en hans vårturné. Förra året var han på GF med Sonja Aldén och vi är glada att ha honom tillbaka igen.

Rock

En show som kommer få alla att dansa och minnas tillbaka

Fler artister på GF