Jesus Loves Electro (NO)

Artistnamn

Jesus Loves Electro

Norska Jesus Loves Electro sätter sin prägel på den globala EMD-scenen med sin progressiva och elektroniska lovsångsinriktade musik. JLE lockar en ung publik med sitt unika koncept som kombinerar det engagerande ljudet av EDM med tillbedjande texter. Ett unikt sätt att predika evangeliet och engagera sin publik.

DJ:n och producenten, Ole José, har samlat på sig en trogen följarskara över hela världen. Han har uppträtt på några av de största scenerna i Skandinavien, festivaler runt om i Europa och inför stora folkmassor i Sydamerika.

JLE:s energirika liveshow innehåller tunga beats, spännande texter och briljant visuell produktion samtidigt som evangeliet presenteras. JLE beskriver sina konserter som “en härlig röra” som skapar ett rum för tillbedjan och skapar hopp och framtidstro bland unga.

Ole Josés livfulla och detaljerade stil är besläktad med artister som Kygo och Swedish House Mafia samt andra skandinaviska artister som haft stor påverkan på den internationella EDM-scenen. JLE har positionerat sig starkt i EDM-landskapet, så missa inte denna Worship på fredagsnatten på GF.

Vi hälsar Jesus Loves Electro välkomna tillbaka till GF!

EDM

Elektronisk lovsångsinriktad dansmusik.

Fler artister på GF