Dirty Loops

Dirty Loops

Dirty Loops gör comeback i sommar!

Det är med stor glädje vi kan meddela att förra årets stora succé Dirty Loops är klara för GF 2023. Detta blir bandets tredje besök på festivalen, 2014, 2022 och nu 2023.

När de gästade oss 2014 så hade de precis breakat med sin fusionpop internationellt. Sedan dess har den svenska trion Dirty Loops tagit världen med storm.

De har turnerat med Maroon 5 och den levande legenden Quincy Jones (som under sin tid upptäckte Michael Jackson) har tagit dem under sina vingar och de har nu enormt med fans över hela världen. 2020 och 2021 släppte bandet plattorna, Phoenix och Turbo, den sistnämnda gör de tillsammans med Cory Wong!

Gruppen består av musikerna Jonah Nilsson – sång och piano, Henrik Linder – bas och Aaron Mellergårdh – trummor. Medlemmarna har unika individuella färdigheter som bidrar till ”Dirty Loops-Soundet” som ger moderna hits ett helt nytt ljudlandskap med studsiga beats, intressanta nya harmonier men fortfarande med melodin i fokus som bärs fram av Jonahs fantastiska sång.

Ladda för deras återkomst på GF torsdagen den 6 juli runt kl 21.00!

Köp Earlybird-biljett!

”Dirty Loops-Soundet”

Ger moderna hits ett helt nytt ljudlandskap med studsiga beats, intressanta nya harmonier men fortfarande med melodin i fokus

Fler artister på GF