Bishara

Bishara

Bishara

Bishara Morad föddes i Syrien 2003 och när han var sex år flyttade han med sin familj till Linköping. 2018 fick han en förfrågan av sin musiklärare att sjunga i matsalen på sin skola och var då helt omedveten om sin förmåga att kunna sjunga. Han valde då att lägga upp klipp på instagram och direkt så rasslade det till i följarantal. Han fortsatte att lägga upp covers och fick otroligt mycket positiva kommentarer och miljontals visningar på youtube.

Bishara har en distinkt sångröst och en enorm förmåga att förmedla en känsla via musiken. Bishara Morad upptäcktes av Laila Bagge och redan året därpå medverkade han i Melodifestivalen med bidraget ”On My Own” i den fjärde deltävlingen. Det var första gången han stod på en riktig scen och han tog sig direkt in i svenska folkets hjärtan. Där tog han sig direkt till final och slutade på en hedervärd andraplats. Vilken resa!

”On My Own” gick direkt in som #2 på Spotify topp 50, blev adderad på Sveriges största radiokanaler och sålde platina. Sedan gästade Bishara Benjamin Ingrossos fullproppade konserten på Gröna Lund då de sjöng tillsammans. Sedan blev det Rix FM-turné, Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg och Svenska Nationaldagsfirandet på Skansen. Han blev även nominerad till en Rockbjörn för ”Årets Genombrott” mm.

Bishara har blivit äldre och har nu släppt ny musik. Nya låten ”Masterpiece” rullade ut i våras och är en stark uppföljare och mer är på gång från denna talangfulla kille. Vi är oerhört glada att kunna presentera Bishara på årets Gullbrannafestival. Missa inte!

Allt jag vill är att sprida kärlek och förhoppningsvis påverka människor med min musik.”

”My Gift Is From Jesus”

Pop/Soul

En distinkt sångröst och förmågan att förmedla en känsla via musiken

Fler artister på GF