GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

YouTube-fenomenen: ”Vi tror mycket på att göra sin egen grej”

Kategorier: artister intervju

De har Sveriges mest sedda klipp på YouTube. De är kanske mest kända för sina mello-parodier. I sommar kommer de till GF: Daniel och Emil Norberg!

Daniel och Emil Norberg

Hur skulle era föräldrar beskriva er?

Oj, ”högljudda och inte kloka” kanske! Haha! Kan bero på att vi, sedan vi lärde oss gå, har tagit över allt större delar av hemmet för våra shoers och vårt spex: Golvet framför TV-skåpet blev en scen, pappas snickarbod en replokal, och vardagsrumsgolvet en brottningsmatta där vi brukade brotta ned mamma! Haha!

Vad ska ni göra på GF?

På Gullbranna kommer vi köra en salig röra av allt möjligt! Haha! Nej, men man kan nog förvänta sig en och annan parodi, men också andra låtar, snack och kanske till och med någon video! Självklart kommer vi vilja träffa alla efteråt också!

Vad ska bli det bästa med att framträda på GF?

Det bästa med Gullebranna kommer självklart vara att det ligger i HALMSTAD! Världens bästa sommarstad! Och därmed också världens bästa sommarpublik?

Vilken parodi är ni mest nöjda med?

Det behöver inte nödvändigtvis vara så att klippen som får flest visningar är man mest nöjd över. Men när det kommer till parodierna så är det nästan sant. Andra chansen-parodin med över 4 miljoner visningar hittills i år är svår att bräcka! :)

Har ni några tips för att ”lyckas” på YouTube?

Oj! Det finns hur mycket tips som helst! Vi tror mycket på att göra sin egen grej och inte det man tror att andra vill se. Samtidigt tror vi att man inte ska ge upp för tidigt utan låta det ta tid. De allra flesta bygger inte en stor youtubekanal på bara ett par videos. Det tar ofta tid! Det absolut värsta som kan hända är att man har haft grymt roligt under tiden man gjorde klippen!

Mer i samma kategori på bloggen