Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Andreas Samuelsson

Kenosis
I den kristna tron finns tron på en god Gud som är generös och som när vi följer Honom gör oss mer lika Honom. Under sommarens festival får vi möjligheten att vara med och bidra till Kenosis arbete i Rumänien. Där arbetar Andreas och Beck Samuelsson med att bygga relationer med romer i en väldigt utsatt del av Rumänien. De bygger gemenskap och arbetar för att förbättra samhället, bland annat genom att och ge möjligheter till arbete och utbildning. Organisationens hjärta slår för att låta romer, en folkgrupp som ofta setts ned på och lämnats utanför, få hjälp att upptäcka och leva ut det vackra Gud har lagt i deras liv.

Andreas Samuelsson kommer berätta mer om detta i gudstjänster och i seminarium. Beck kommer att hålla ett par konserter under festivalen. Dessutom kan du besöka Kenosis lilla Workshop på festivalområdet och prova på att tillverka lite Kenosis-produkter. Missa inte!

Förutom detta arrangeras ett Missionslopp ihop med KRIK. Där får du möjlighet att ragga sponsorer som betalar valfri summa per varv som du springer på en 500 meter lång bana, under 20 minuter. Alla intäkter går till Kenosis och arrangörerna KRIK och SAU.

Fler talare på GF