GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Soundtrack: Soul ”Vi får privilegiet att krama ut det allra sista ur festivalbesökarna”

Kategorier: artister intervju

Med sin starttid på 01.30, natten till söndagen, blir Soundtrack: Soul finalen på årets GF.

Soundtrack Soul

Hur skulle era fans beskriva er?

Oj, svettiga och glada kanske? Det blir alltid hejdlöst svettigt när vi spelar och ofta får vi höra att vi alltid verkar ha riktigt kul när vi kör, vilket vi också har! Den glädjen vi delar med varandra i bandet och i Gud, är det viktigaste för oss att få förmedla till andra.

Hur kommer ni fram till vilka låtar ni ska spela?

Ofta blir det lite snack kring låtar som är aktuella hits, typ: ”den här är skön, riktigt svängig” och ”denna blir man SÅ glad av!”. Och sen är det ofta några gamla godingar, som vi snackat om länge som vore kul att spela. När tolv pers ska bestämma får man köra röstning och sen bara kör vi!!

Vad kan publiken förvänta sig inför din konsert på GF?

Ja, vi får ju förmånen och privilegiet att krama ut det allra sista ur festivalbesökarna, ett riktigt guldläge! Vi kommer maxa till tusen tills sista tonen spelats och sista dansstegen dansats. Vi är laddade till tusen, med en riktigt fet setlist.

Vad gör ni helst när ni inte håller på med musik?

Flera av oss pluggar eller jobbar lite varstans i landet, så det är väl det som de flesta fyller tiden med. Vi håller till i Stockholm, Göteborg, Malmö, Vetlanda, Eksjö, Jönköping och Sävsjö, så är blir lite meck att träffas. Dock är det alltid gött att träffa gänget och få repa, hänga och umgås! Är en riktigt nice combo att få träffa några av sina bästa vänner och samtidigt hålla på med något av det roligaste som finns!

Mer i samma kategori på bloggen