Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

SAU:s Barnkörläger gör konsert på GF!

Lördag den 9 juli kl. 15.00 intar SAU:s Barnkörläger återigen Gullbrannafestivalen! Innan pandemin körde vi barnkörkonsert två år i rad på GF – en given succé! I år kommer vi fylla den nya utescenen på festivalområdet med en riktigt stor barnkör, glada sånger och feststämning. Hoppas att du vill vara med!

Alla som under 2022 var med på något utav SAU:s sex Barnkörläger är välkomna att delta i denna stora kör på Gullbrannagården utanför Halmstad. Man måste inte komma tillsammans med en ledare. Däremot är vi väldigt glada om det finns några ledare som vill vara med och stötta upp i den stora kören. Innan festivalen kommer alla som anmält sitt deltagande att få ett mail med vilka sånger ifrån årets Barnkörläger vi kommer sjunga, så att man kan förbereda sig hemma. Vi kommer träffas ca kl. 11.00 samma dag för att öva tillsammans, och kl 15.00 är det konsert. Kören kommer innan konserten bjudas på en enklare av fika.

Vår konsert kommer att vara en öppen konsert, så medföljande föräldrar, släkt och vänner behöver inte köpa biljett för att få vara med och lyssna på oss. Vill man däremot stanna på fler konserter under dagen får man köpa dagspass/festivalpass. Detta kan göras i förväg via www.gullbrannafestivalen.com eller i biljettkassan på festivalen. Samma eftermiddag kommer till exempel Electric Banana Band spela på scenen i Skeppet, en härlig konsert för hela familjen.

Senast den 27 juni vill vi ha er anmälan så att vi vet hur stor kör vi ska förbereda för.
Anmälan sker HÄR. Mer info om tider och låtar kommer via mail efter sista anmälningsdagen.

Hoppas att vi ses!

Mer i samma kategori på bloggen