GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

SAU-styrelsens boss finns här på festivalen!

Kategorier: intervju Etiketter

Arrangörer till Gullbrannafestivalen är Svenska alliansmissionens ungdom, SAU. SAU-styrelsens ordförande Hanna Johansson finns här på festivalen, solar, äter glass och går på konserter.

Vad gör du när du inte är här?

Just nu har jag sommarlov och följer fotbolls-VM ganska intensivt. Annars på vardagarna studerar jag i Göteborg och på fritiden är jag engagerad i Opalkyrkan. Har då och då också möten och uppdrag som SAU:s ordförande.

Hur många gånger har du varit på GF?

Jag känner mig mer eller mindre uppvuxen på GF. Jag tror jag var på GF första gången 2005, då var jag 10 år gammal och sedan dess har jag varit här varje år.

Vilken spelning ser du mest framemot i år?

Silver och Tensta Gospel Choir, men i år åker jag hem tidigare så jag missar dessa. Det får istället bli A Threehouse wait och Boris René.

Vad gör SAU förutom att arrangera GF?

SAU gör mycket mer än GF, året runt! SAU arbetar på både lokal och central nivå inom områdena scout, barn, ungdom och musik. SAU arrangerar bland annat scoutläger, tonårsläger, familjeläger, barnkörläger, ledarutbildningar och temadagar.

Om jag vill stödja SAU:s arbete, hur kan jag göra då?

Om du vill stödja SAU:s arbete kan du engagera dig i Bärarlaget! Bärarlaget innebär att bidra ekonomiskt som månadsgivare. Genom autogiro och en valfri summa är det ett regelbundet och långsiktigt sätt att bidra till SAU. Jag har valt att ge en liten summa i månaden som gör att jag knappt märker av när den försvinner. I längden och tillsammans med andra givare blir det till något större, en ekonomisk trygghet för SAU. Bärarlaget gör att vi vågar utveckla våra utbildningar, läger och arrangemang men också vågar satsa på helt nya saker! Du stödjer också givetvis SAU med att besöka och delta i våra arrangemang. Som ledare och volontär bidrar du också med ditt engagemang och din tid. Det är vi evigt tacksamma för!

Vill ni veta mer om bärarlaget så kika in på SAU:s hemsida http://sau.nu/bararlaget/

5 Snabba med Hanna

15-konsert eller 02-konsert?

Delta eller titta på turneringarna?

GF10, GF18 eller GF24?

Hamburgare eller pannkaka?

Husvagn eller tält?

Mer i samma kategori på bloggen