GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Sandra RuthLouise: ”en stund av ord och toner som får landa och kanske dröja kvar. ”

Kategorier: artister intervju
Sandra

Hej Sandra RuthLouise! Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mild, känslosam, enveten och snäll.

Hur beskriver du din musik och dina texter?

Jag skriver om det som ligger mig nära. Om det lite bräckliga och kantstötta, och om hoppet. Jag skriver all musik tillsammans med min man Erik, han hittar tonerna som hör samman med det jag vill förmedla med mina texter på ett makalöst vis. För mig är det viktigt att orden och tonerna får vara en lika viktig del av musiken. Stilmässigt landar vi i en härlig blandning av jazz, visa, psalm och pop. Hittills är allt material på svenska, där hittar jag orden allra bäst.

Vad kan publiken förvänta sig av er spelning på Gullbranna?

Förhoppningsvis en nära och varm konsert. En stund av ord och toner som får landa och kanske dröja kvar. Fantastiska musikanter och både härligt sväng och sköra melodier.

Vad gör du helst när du inte håller på med musik?

Jag älskar att pyssla med blommor! Plantera, rensa ogräs och bara vila händer i jorden. Ljuvligt!

Mer i samma kategori på bloggen