GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Möten genom aktiviteter

Kategorier: festivalen

Musik, möte, mission. Tre ord som ska sammanfatta Gullbrannafestivalen. Idag vill jag slå ett slag för olika sätt att möta människor på festivalen. Här kommer ett urval av festivalens aktiviteter:

15.00-draget är en programpunkt för barn och andra barnsliga med båtrace, talangjakt och show. Missa inte!Publik

Efter vissa konserter hålls signering, oftast utanför bokstugan. I den ringlande kön går det säkert göra nya bekantskaper med likasinnade.

Motion och välgörenhet springer hand i hand under Missionsloppet. Skaffa sponsorer och spring så många 400-meterssträckor du kan på 20 minuter. Fina priser utlovas, och framför allt stödjer du KRIKs internationella arbeta CHRISC, Christian Sports Contact.

Bumberball_Web

Har du bra balans? Ett fotbollsintresse? Eller älskar du galna utmaningar? Då är en fotbollstunering i bumberboll något för dig! Denna spännande turnering äger rum på fredagen. Jag vågar lova att det blir en skrattfest för såväl deltagare som publik!

För de som vill tävla i sport utan… skyddsdräkt… finns ”vanliga” fotbollsturneringar för 9-12-åringar och för de äldre, samt beachvolleybollturnering.

Det finns hoppborg, skejt, happenings och en massa annat. Andra förslag på hur du fixar möten med folk är att bjuda hem ett gäng till tältet, snacka med personen bredvid dig i kön till konserten, dra en raggningsreplik, bjud en okänd på falafel eller … ja, möjligheterna är oändliga!

Mer i samma kategori på bloggen