GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Möt Marlene

Kategorier: artister intervju

Marlene2014_Web

Hej, Marlene, vem är du?
Ja, vem är jag egentligen? Haha… Kort sagt så är jag Marlene och bor i Stockholm sen 7 år tillbaka och gör musik åt mig själv och andra. Lever loppan på Södermalm men gillar att resa iväg så ofta jag kan och får tillfälle, antingen för att jobba eller bara för att andas. Jag är livsnjutare nr. 1 och älskar frukost såpass att jag kan äta det 3 gånger om dagen.

Vilka förväntningar har du inför din spelning på Gullbrannafestivalen?
Det var länge sedan jag var på Gullbrannagården så det ska bli kul att komma dit igen! Jag hoppas att det blir många kära återseenden, både av platser och människor, och att hela festivalpubliken hittar fram till just min spelning! Det känns mäktigt att få stå på Gullbranna-scenen med eget material för första gången. Jag hoppas folk gillar det och har lyssnat in sig på det som redan är släppt! Sen ska ju solen såklart skina när jag är där också så att vi kan bada och hänga ute hela dagen och natten!

Hur ser din vår ut?
Jag fokuserar på att skriva nya låtar till mig själv just nu, men ska åka ut och spela en del också. Sen flyttar jag till min nya lägenhet i april och är skämmigt pepp på att möta våren där!

5 snabba:
Vår eller höst?
Bulle eller kaka?
Fiol eller dragspel?
Idol eller Talang(Inget av det, helst… men måste jag så säger jag nog Talang eftersom jag stör ihjäl mig på Idol-juryn.)
Soluppgång eller Solnedgång?

Mer i samma kategori på bloggen