GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Mikaela bjuder på ”bra musik, tankeställare och uppmuntran”

Kategorier: artister intervju

Mikaela_WebHej Mikaela Simonsson, som kliver upp på kyrkans scen under första GF-dagen. Vem är du?

Jag är en tjej från Ölmstad som frilansar som musiker och skriver musik. Jag gillar att möta människor såväl över en kopp kaffe som genom musiken. Att snöra på mig kängorna och ge mig ut i naturen får mig att må bra. Jag klarar inte av att ge något bra svar på den här frågan på några rader, så man gör bäst i att prata med mig eller lyssna på min musik. Då får man ett bättre hum om vem jag är.

Vad kommer du bjuda på under din konsert?

När man går på min konsert så får man bra musik, tankeställare och uppmuntran till att våga vara den man är. Jag kommer bjuda på berättelserna bakom några av mina sånger.

Vad händer för dig i vår?

I vår landar jag efter releasen av min nya platta, och jag kommer ladda upp inför sommarturnén som kickstartar med GF. Jag kommer även ladda inför scoutlägret Klockrent 2015, bygga en piratby och umgås med familj och vänner.

5 snabba:

Sjö eller hav?
Psalm eller lovsång?
Ukulele eller banjo?
Sol eller måne?
Hund eller katt?

Mer i samma kategori på bloggen