GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Humming People: ”Det er viktig for oss å kunne å gå fra spøk til alvor i løpet av kort tid.”

Kategorier: artister intervju

Det norska bandet Humming People gästade GF 2013. Sedan dess har de stått på mångas önskelista, och nu är de tillbaka.

Humming People WebHur skulle era fans beskriva er?

Forhåpentligvis som energiske gutter med masse spilleglede som spiller særegen og god musikk.

Hur beskriver ni er musik och era texter?

Vi spiller på humor på scenen, men også i tekster og i ironinen mellom melodi og tekst. Det er viktig for oss å kunne å gå fra spøk til alvor i løpet av kort tid. Musikken er americana som kan omfatte en rolig hillbilly vise til en energisk rockelåt i en og samme konsert eller cd. En sang man blir glad av og får lyst til danse til behøver ikke nødvendigvis og ha et lystig innhold og en melankolsk låt kan omhandle det håpet som aldri forlater oss.

Vad ska bli det bästa med att framträda på GF?

Ta seg et deilig salt bad, kanskje litt fotball på den fantastiske stranden, spille for entusiastisk ungdom som ler oppbackende når de ikke skjønner hva vi sier mellom sangene, godis, kalde colaburker, generelt alle de gode menneskene.

Vad gör ni helst när ni inte håller på med musik?

Vi er ganske samkjørte etter å ha spilt sammen i mange år, men litt forskjellige interresser, det har vi.
Christer Slaaen gitarist liker helst og sette seg ved et stille vann på Tørberget, Trysil med en sterk kopp kaffe i den ene hånda og en fiskestang i den andre.
John Hjeldsbakken gitarist, elsker egentlig å sitte timesvis å søke opp de villeste gitarister på youtube mens hans spiser appelsinsjokolade, men får dårlig samvittighet og holder derfor en del på med jogging. Han er forresten også reine Petter Northug når det kommer til langrenn.
Øyvind Bergsaune trommis: Spise mat. Elsker mat. Mat Mat Mat. Hver nye plass vi spiller har han alltid funnet frem til hva man må prøve av mat i den byen. Ellers går det i sjakk på mobil.
Joakim H, Solbakken bass & vokal: Gifta seg med odelsjente, så har blitt mer og mer hobbybonde. Elsker å gå med kikkert i fjellet og sanke sau når den skal hjem utpå seinhøsten. Ellers holder han også en del på med spising. Sjokolade, pølser osv osv.

Mer i samma kategori på bloggen