GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Hej igen, bloggen!

Kategorier: intervju

I slutet av september fick jag frågan om att fortsätta blogga för Gullbrannafestivalen. 15 timmar och sju minuter senare hade jag tackat ja. Efter det följde en tid av hemsidesombyggnad och nu, med 134 dagar kvar till festivalen,  kickar vi igång bloggen!

Kanske var det så att du missade denna blogg förra året, och i så fall vill jag hälsa dig välkommen och berätta lite om mig själv. Jag är Sofie Nordquist. Jag är boknörd, kattälskare, naturgillare, ungdomsledare och student (läser litteraturvetenskap och kreativt skrivande med inriktning på barn och ungdom). Jag är bosatt i Taberg några månader till, men glömmer aldrig min födelsebygd Svenarum.IMG_7236

Nog om mig, nu börjar det intressanta. Under våren kommer det dyka upp ett gäng med intervjuer och annan peppning inför festivalen, samt eventuellt en bloggkompis. Har du förslag på vad du vill läsa kan du ju höra av dig på ett eller annat sätt.

Avslutningsvis vill jag kicka igång bloggen med en väl beprövad mening som tydligen fungerar framgångsrikt på en annan svensk festival: nu kööör vi! (Ja, för redan på lördag är det GF Vinter!)

Mer i samma kategori på bloggen