Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GULLBRANNAFESTIVALEN 8-11 JULI 2021

Gullbrannafestivalens Ledningsgrupp har sedan Covid-19:s inträde i mars månad noggrant följt utvecklingen. Vi har i det längsta arbetat för att kunna genomföra en festival på något sätt, bland annat genom att satsa på en helsvensk lineup, men nu har vi kommit till en tidpunkt då vi behöver ta ett beslut.

På grund av rådande läge kan vi inte ur smittspridningssynpunkt genomföra Gullbrannafestivalen 2020. Men vi väljer att inte ställa in utan flyttar istället fram festivalen till 8-11 juli 2021 tillsammans med flera av årets artister. P.O.D., Blindside, Sabina Ddumba, Jonathan Johansson, Hansam och många fler har redan tackat ja. Vi ser framemot en fantastisk festival 2021!

Om du har köpt biljett till Gullbrannafestivalen 2020 kan du välja att spara den till nästa år, få pengarna tillbaka eller ge det som en gåva till festivalarbetet. Skicka ett mail till: info@gullbrannafestivalen.com om du vill ha pengarna tillbaka.

Gullbrannafestivalen är en viktig och unik festival där människor i alla åldrar får uppleva en tydlig Gudsnärvaro, god gemenskap och musik i världsklass. Om du vill vara med och bidra till fortsatta somrar med GF kan du göra det genom att köpa en eller flera ”Stödbiljetter” för 49 kr/st. Detta gör du på: https://gullbrannafestivalen.com/biljetter/. Bland er som köper Stödbiljetter kommer fina priser att lottas ut. Det finns också möjlighet att redan nu köpa ditt festivalpass till early-birdpris inför nästa års festival.

Ta hand om er!
/GF:s Ledningsgrupp

Mer i samma kategori på bloggen