Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF SOMMAR & GF DIGITAL

DET BLIR LIVEMUSIK I SOMMAR!
Det var med stor sorg Gullbrannafestivalens Ledningsgrupp den 23 april ställde in årets Gullbrannafestival. Vi hade under vintern haft en förhoppning om att få se en ljusning och en möjlig väg fram för att kunna genomföra någon form av festival. Men då smittläget fortsatt var allvarligt och restriktionerna ännu inte hade lättats så valde vi att ställa in själva festivalen.

GF DIGITAL
Under festivaldagarna 8-10 juli ska vi försöka skapa lite GF-känsla för vår trogna och kära publik. Det blir digitala konserter, studioprogram, andakter, studier och missionslopp mm.

GF SOMMAR
Men ju längre tiden gått har det till vår stora glädje börjat öppna upp sig så man kan göra saker live igen. Vi kommer att satsa på konsertkvällar lördagar i juli, samt under GF-dygnen. Vi har kallat projektet GF SOMMAR och äger rum 3, 8, 9, 10, 17, 24 och 31 juli. Exklusiva konserter i Skeppet för en sittande publik, max 300 platser. Vi är så glada för möjligheten.

Vi ser också fram emot Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022 då vi återigen får träffas på Gullbrannagården för att ta del av det bästa budskapet och den bästa musiken.

Gullbrannagårdens Camping och Konferensanläggning är öppen som vanligt under hela sommaren och erbjuder mycket härligt innehåll. Så besök gärna Gullbrannagården i sommar. Mer info: www.gullbrannagarden.se

Om du har köpt biljett till Gullbrannafestivalen 2020 eller 2021 kan du välja att spara den till 2022, få pengarna tillbaka eller ge det som en gåva till festivalarbetet. Skicka ett mail till info@gullbrannafestivalen.com om du vill ha pengarna tillbaka.

Ta hand om er, vi ses framöver!

Gullbrannafestivalens Ledningsgrupp genom
Andreas Joakimson, Projektledare Gullbrannafestivalen
andreas@ungtro.com

Mer i samma kategori på bloggen