GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF kommer bjuda på mer än bara konserter

Kategorier: festivalen intervju Etiketter

Någon som kanske inte kommer bjuda på så mycket sång är Andréa Brändström. Hon har varit elitgymnast och vunnit ”hela Sverige bakar” och på GF bjuder hon in oss till både bakworkshop och happening vid bildascenen.

Hur gick du från gymnastik till bakning?

Bakningen har alltid varit ett stort intresse för mig, bara när jag var 2-3 år gammal började jag baka med mormor. När jag sedan började träna gymnastik som sjuåring var det fullt fokus på det men när jag slutade med gymnastiken blev bakningen ett givet intresse igen! Men träning är fortfarande viktigt för mig☺️

Vad bakar du allra helst?

Jag bakar allra helst tårtor! Då får jag vara kreativ och skapa, det är det bästa med bakningen.

Hur planerar du en helt ledig dag?

Mina lediga dagar spenderar jag tillsammans med familjen och planerar gärna in en liten utflykt och minst en fika?

Vad kommer hända på din workshop?

På min workshop kommer jag att montera och dekorera en tårta och ge massa tips och trix kring just tårtdekoration. Jag ska göra mitt bästa för att visa och lära ut hur man använder de olika redskapen och hur man kan dekorera på olika sätt!

Vad är ditt bästa tips för den som vill bli bättre i köket?

Öva mycket, ha tålamod och titta på tutorials! Våga testa sånt som känns svårt, tänk på att smaken alltid är viktigare än hur det ser ut!?

 

Vill du ta del av fler tips från Andréa så går det att anmäla sig i festivalbyrån till workshopen på fredag klockan 15:30. Låt hela GF baka (och kanske även smaka?)!

Mer i samma kategori på bloggen