GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Först Canadian Music Week, sedan GF

Kategorier: artister intervju

Adee_WebHej Adée, vem är du?

Jag är en sångerska och rappare från Öland som hoppas beröra människor med mina låtar.

Vad kommer du bjuda på under din konsert på GF?

Jag kommer bjuda på ett set som mixar mellan fina melodier och tunga beats, jag kommer spela nya singeln, som släpps i slutet av maj, det är första singeln till mitt kommande debutalbum. Sen kommer jag självklart ha med min låt Woman som förra året var anthem-låt till jämställdhetskonferensen Nordiskt Forum.

Vad händer för dig i vår?

I vår har vi jobbat på nya låtar till albumet och filmat flera videos, första singeln att släppas heter ”World on fire” och kommer släppas genom scandinaviansoul.com. Vi åker även till Canadian Music Week (idag, reds. anm.) och spelar, vilket kommer bli riktigt kul!

5 snabba:

Dag eller natt?
Regn eller snö? – det betyder ju att det är varmare ute i alla fall)
Pop eller hiphop?
Turné i Sverige eller utomlands?
YouTube eller Spotify?

 

Mer i samma kategori på bloggen