GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

Familjeakt med ”Frost”-röst

Kategorier: artister intervju

AnnikaHerlitz_WebHej Annika Herlitz som gör en familjeshow i Bryggan på GF-lördagen. Vem är du?

Jag är en 30-årig musikalartist, sångerska och röstskådespelerska från Stockholm. De flesta ser mig nog som glad och energisk, och det stämmer också, men jag slåss även en del med prestationsångest och behovet av att bli omtyckt. Jag tycker att öppenhet och kommunikation är det viktigaste som finns och jag älskar att fika. Typ så.

Vad kommer du bjuda på under din konsert på GF?

Jag kommer bjuda på en blandning av Frost, nyskrivet och musikal, det blir ösigt och finstämt, roligt och allvarligt. En salig blandning för alla åldrar helt enkelt!

Vad gör du i vår?

I vår har jag förberett och haft premiär för min turné som jag nu är ute på! Jag dubbar även lite serier vid sidan av, sjöng nyligen ihop med sånggruppen Solala och ska vara med på en välgörenhetsgala för diabetes om några veckor.

5 snabba

Spela för barn eller vuxna?
Tecknad eller inte tecknad film? – ”Går knappt att få till lika perfekt komisk timing i verkligheten!”
Bok eller bio? – ”Gärna på en strand.”
Tacos eller hamburgare? – ”Med vego-färs.”
Dur eller moll?

 

Mer i samma kategori på bloggen