Inlägg med ämnen: ”webbplats”

GF i mobilen

Kategorier: Okategoriserade webb Etiketter
mobil-1

Det går fint att använda gullbrannafestivalen.com i din mobil. Sajten är responsiv och anpassar sig till alla skärmstorlekar. Du kan också lägga en ikon på din hemskärm för snabb åtkomst. Smidigt när du vill använda exempelvis programmet under festivalen.

Guiden här är för iOS, men processen ser ungefär likadan ut i Android och Windows Phone.

Så här gör du:

mobil-4

Surfa till https://gullbrannafestivalen.com på din telefon.

Klicka på ikonen med en pil i verktygsfältet i nederkant.

Välj ”Lägg till på hemskärmen” (Add to home Screen)

mobi-3

Skriv in önskad titel (aktuell sidtitel blir förvald). Du kan skapa bokmärke för både startsidan eller för en viss undersida (exempelvis programmet)

mobil-2

Gullbrannafestivalen lägger sig nu som en app-ikon på din hemskärmen, du startar den på samma sätt som dina andra appar.

Enkelt och smidigt!

Gullbrannafestivalen är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras av och utmanas i den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.

Arr: Svenska Alliansmissionens Ungdom (SAU), i samarbete med Erikshjälpen, Gullbrannagården, Svenska Alliansmissionen, Centrumförsamlingen i Forserum, Älgabäcksryds Missionsförsamling, Gullbranna Frikyrkoförsamling, Bilda samt mängder av medarbetare från Hillerstorp, Gnosjö, Skärstad m.fl.