Inlägg med ämnen: ”volontär”

Gullbrannafestivalen 2018

Kategorier: festivalen Etiketter

Nu har årets festival plockats ner och städats undan och Gullbranna är lämnat av de flesta. Årets festival har bjudit oss på en mängd olika konserter med både unga och lite äldre artister, gemensamt fotbollstittande, härligt umgänge, dopp i havet, missionslopp och massa GF-samlingar. Kanske åker du hem med en ny bekantskap, en ny favoritlåt eller en längtan efter Gud? Oavsett hoppas vi att eftersmaken är god och att ni njutit lika mycket som vi bloggare har gjort.

Tack för en fantastisk festival alla medarbetare, besökare och artister!

Först på plats och sist att lämna

Kategorier: intervju Etiketter

Du ser dem kanske på festivalområdet, de bär jobbarbyxor, keps och hörselkåpor. Medlemmarna i praktiska gruppen går nästan alltid att känna igen. Alfred Torstensson är en utav dem och har hunnit med att hjälpa till på festivalen hela sju gånger, vilket även är antalet festivaler han har varit med på. En riktig arbetsnarkoman men som gärna tar kaffepauser.

Vad gör den praktiska gruppen?

Vi kommer ner på måndagen och bygger upp området med scener, banderoller, cafétält mm.

Varför är du med och jobbar på festivalen?

För att det är kul. Göra en god gärning för festivalen.

Vad är det roligaste på festivalen?

Att träffa allt folk.

Vad är det tråkigaste?

Rivningen på söndagen när alla andra har åkt hem

Vad behöver man kunna för att vara med i praktiska gruppen?

Du behöver kunna…dricka kaffe och kunna ta order. Lösa problem. Nä, man behöver inte kunna så mycket men att kunna samarbeta är en fördel.

Är någon av er sugna på att bygga tält, köra traktor eller bära bänkar nästa år, så är det praktiska gruppen ni ska anmäla er till.  Detta året får ni gärna heja på dem eller sällskapa dem vid en av deras kafferaster.

 

Gullbrannafestivalen är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras av och utmanas i den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.

Arr: Svenska Alliansmissionens Ungdom (SAU), i samarbete med Erikshjälpen, Gullbrannagården, Svenska Alliansmissionen, Centrumförsamlingen i Forserum, Älgabäcksryds Missionsförsamling, Gullbranna Frikyrkoförsamling, Bilda samt mängder av medarbetare från Hillerstorp, Gnosjö, Skärstad m.fl.