Inlägg med ämnen: ”besökare”

Gullbrannafestivalen 2018

Kategorier: festivalen Etiketter

Nu har årets festival plockats ner och städats undan och Gullbranna är lämnat av de flesta. Årets festival har bjudit oss på en mängd olika konserter med både unga och lite äldre artister, gemensamt fotbollstittande, härligt umgänge, dopp i havet, missionslopp och massa GF-samlingar. Kanske åker du hem med en ny bekantskap, en ny favoritlåt eller en längtan efter Gud? Oavsett hoppas vi att eftersmaken är god och att ni njutit lika mycket som vi bloggare har gjort.

Tack för en fantastisk festival alla medarbetare, besökare och artister!

SAU-styrelsens boss finns här på festivalen!

Kategorier: intervju Etiketter

Arrangörer till Gullbrannafestivalen är Svenska alliansmissionens ungdom, SAU. SAU-styrelsens ordförande Hanna Johansson finns här på festivalen, solar, äter glass och går på konserter.

Vad gör du när du inte är här?

Just nu har jag sommarlov och följer fotbolls-VM ganska intensivt. Annars på vardagarna studerar jag i Göteborg och på fritiden är jag engagerad i Opalkyrkan. Har då och då också möten och uppdrag som SAU:s ordförande.

Hur många gånger har du varit på GF?

Jag känner mig mer eller mindre uppvuxen på GF. Jag tror jag var på GF första gången 2005, då var jag 10 år gammal och sedan dess har jag varit här varje år.

Vilken spelning ser du mest framemot i år?

Silver och Tensta Gospel Choir, men i år åker jag hem tidigare så jag missar dessa. Det får istället bli A Threehouse wait och Boris René.

Vad gör SAU förutom att arrangera GF?

SAU gör mycket mer än GF, året runt! SAU arbetar på både lokal och central nivå inom områdena scout, barn, ungdom och musik. SAU arrangerar bland annat scoutläger, tonårsläger, familjeläger, barnkörläger, ledarutbildningar och temadagar.

Om jag vill stödja SAU:s arbete, hur kan jag göra då?

Om du vill stödja SAU:s arbete kan du engagera dig i Bärarlaget! Bärarlaget innebär att bidra ekonomiskt som månadsgivare. Genom autogiro och en valfri summa är det ett regelbundet och långsiktigt sätt att bidra till SAU. Jag har valt att ge en liten summa i månaden som gör att jag knappt märker av när den försvinner. I längden och tillsammans med andra givare blir det till något större, en ekonomisk trygghet för SAU. Bärarlaget gör att vi vågar utveckla våra utbildningar, läger och arrangemang men också vågar satsa på helt nya saker! Du stödjer också givetvis SAU med att besöka och delta i våra arrangemang. Som ledare och volontär bidrar du också med ditt engagemang och din tid. Det är vi evigt tacksamma för!

Vill ni veta mer om bärarlaget så kika in på SAU:s hemsida http://sau.nu/bararlaget/

5 Snabba med Hanna

15-konsert eller 02-konsert?

Delta eller titta på turneringarna?

GF10, GF18 eller GF24?

Hamburgare eller pannkaka?

Husvagn eller tält?

Josef Andersson

Kategorier: festivalen intervju Etiketter

Josef Andersson, 22 år gammal, berättar om varför GF är en unik plats.

Hur många gånger har du varit på GF?

Detta är mitt tredje GF.

Vad gör GF till en speciell plats?

Klyschigt men sant, blandningen mellan musiken, gemenskapen och att det är en sådan skön atmosfär. Att bara vara här och finnas i denna miljö.

Vad är de tre bästa highlightsen av GF 2017 hittils?

Newworldson ligger verkligen på topplistan! GF24, att mitt i allt festivalrus få landa i sig själv. Resten är övrigt, allting runtomkring, människorna, aktiviteter och maten.

Fem snabba

One Direction eller Justin Bieber

Grillen eller Himmel och pannkaka

Fästingstick eller getingstick 

En Andreas Joakimson i häststorlek eller hundra Andreas Joakimson i ankstorlek

Bebis- eller hundtricket

 

 

 

Gullbrannafestivalen är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras av och utmanas i den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.

Arr: Svenska Alliansmissionens Ungdom (SAU), i samarbete med Erikshjälpen, Gullbrannagården, Svenska Alliansmissionen, Centrumförsamlingen i Forserum, Älgabäcksryds Missionsförsamling, Gullbranna Frikyrkoförsamling, Bilda samt mängder av medarbetare från Hillerstorp, Gnosjö, Skärstad m.fl.