Switchfoot (US)

Fredag Skeppet 23.00

Efter sju års väntan har vi äntligen fått bekräftat att San Diegorockarna och svenskättlingarna Switchfoot tar vägen över havet igen för att gästa sommarens Gullbrannafestival. 2012 gjorde de sverigepremiär hos oss och det blev en megasuccé, så räkna med detta igen!

Detta superband blev etablerat 1996 av bröderna Jonathan Foreman (gitarr, sång) och Tim Foreman (bas, körsång) och deras nära vän Chad Butler (trummor) under namnet Chin Up, men då de signade med indiebolaget Re:Think bytte de till dagens namn. Fram till 2002 var Swithcfoot kända och etablerade för den kristna publiken, men när de signade för Columbia Records och fick hela fyra låtar med i filmen ”A Walk To Remember” fick resten av världen upp ögonen för dem. Bandet har en rad priser och utmärkelser genom åren och nu är de aktuella igen med nytt fantastiskt material.

Vi är otroligt stolta över att detta världsband är tillbaka hos oss. Vi ser fram emot en av tidernas mest energifyllda konserter i Gullbrannafestivalens historia. Köp Early Bird-biljett och var med!

Följ Switchfoot (US)

Fler artister på GF