Spring City

Torsdag Bildascenen 19.15

Torsdag Skeppet 16.00

Annielle, Noomi och MIAH bildar bandet Spring City och deras musikaliska bana startade i lilla samhället Malmbäck i Småland. I somras vann denna trio P4 Nästas riksfinal och deras Back On Our Streets har spelats flitigt på radio och i sommar är de tillbaka på Gullbrannafestivalen.

Konceptet att spela tillsammans började med en bejublad konsert i det lilla samhället Malmbäck där de alla har växt upp, gått i skola och engagerat sig i kyrkan. Framför allt kyrkan har varit en musikalisk grogrund för dem och var för sig har de gjort en musikalisk resa. Från Malmbäck har artisterna tagit olika musikaliska vägar som lett till både turnéer i Sverige, USA och Asien.

Gemensamt har de även att alla har haft stora individuella framgångar på Sveriges största radiokanal P4. De har alla varit finalister i Sveriges största musiktävling för originalmusik i radio, P4 Nästa och de släpper ständigt egen ny musik men 2018 vann de länsfinalen och sedan riksfinalen tillsammans.

Annielle släppte sin debut-EP och 2010 utmanade hon på Svensktoppen med sin låt Summer Love. Året efter vann hon P4 Nästa i Stockholm och 2012 P4 Jönköping/Kalmar/Kronobergs alternativa melodifestival med sin tolknings av rockbandet H.E.A.T s låt 1000 Miles.

2017 var året när Maria Hjelmqvist blev MIAH för att satsa på en solokarriär. Med sin debutsingel erövrade hon en andra plats i P4 Nästa, efter att ha vunnit P4 Jönköpings lokala final.

Noomi släppte sin debutskiva 2014 och har sedan dess släppt en EP samt flera singlar. Det tog riktig fart när hon 2016 vann finalen i P4 Nästa med sin låt Intoxicated som blev den nionde mest spelade låten på P4 det året. Nu är hon aktuell med sin

På GF kommer du få höra skilda musikstilar från singer/songwriter, soul till elektronisk pop. De kommer att bjuda på en konsert fylld med innerlighet, ärliga texter, skönt sväng. Vi hälsar Spring City välkomna tillbaka till GF!

Följ Spring City

Fler artister på GF