Gullbrannafestivalen 2-5 juli 2020

Gullbrannafestivalen 2-5 juli 2020

Gullbrannafestivalen 2-5 juli 2020

Gullbrannafestivalen 2-5 juli 2020

GF

Solid Gospel

Torsdag Bryggan 19.30

Solid Gospel är måhända en smula ovanlig som kör. Målet är nämligen inte bara att sjunga för publiken, utan att skapa en lovsjungande, svängande jätteenhet tillsammans med publiken.

Solid Gospel jobbar under körledaren Malin Abrahamsson med att förena musikalitet och innerlighet på det naturliga sätt som är vanligt i amerikanska kyrkor, men kanske mindre vanligt på svensk mark.

Solid Gospel är en kör med hög musikalisk kompetens. Medlemmarna i kören har stor erfarenhet från många olika musikaliska sammanhang och bidrar tillsammans till körens unika sound. Repertoaren består främst av modern gospel men kören arbetar också ofta med annat material och är flitigt anlitade för samarbeten med olika artister i varierande produktioner.

Solid Gospel hör hemma i Göteborg. Kören bildades 1990 och har sedan dess spelat in flera skivor, hållit i egna konserter, medverkat i gudstjänster, anlitats av företag, sjungit i TV-inspelningar, senast på Talang på TV4 och Minneskonserten för Marie Fredriksson på SVT. Nu är de klara för GF, så välkommen med i gospelfesten!

Följ Solid Gospel

Fler artister på GF