Social Beingz (UK) feat. Lisa Hallström

Torsdag Bryggan 01.00

Social Beingz (UK) (fd Twelve24) gjorde sin första sverigespelning på GF sommaren 2015 och det blev en braksuccé! Twelve24 var tillbaka på festivalen 2016 och 2017 och nu är det dags igen, nu som Social Beingz. Trion har blivit duon som består av Josh och Ryan och är fortsatt baserade i Manchester. De träffades 2008 genom musikutbildningen ”Message Academy”. De började turnera runt på skolor i Storbritannien och sedan fick de hela världen som arbetsplats. Duon har ett bultande hjärta för ungdomar och vill ge dem hopp, framtidstro och skapa fest.

Årets konsert gästas av Lisa Hallström från Jönköping. Det kommer bli ett mycket spännande möte på scen. Här är några rader från Lisa:

”Jag heter Lisa och är 21 år gammal och som så många andra så älskar också jag musiken. Genom hela mitt liv har musiken spelat en stor och betydande roll. Precis lika mycket då när 5 åriga jag höll enmansshower för mina föräldrar på en gammal släpkärra som scen, som nu när jag blivit äldre och kanske inte gör riktigt lika många släpkärr-shower längre.

Men istället har jag börjat spela och skriva eget och därmed hittat musikens väg att formulera och uttrycka mig med mer än bara ord. Dels under stunder av sorg, ångest och känslor av hopplöshet men också då jag istället varit fylld av hopp, tröst och tro.

Musiken har blivit min frizon. Det var även genom musiken som jag fann min tro på Gud. Han som älskar oss, som är med oss i varje steg vi tar och som kan bära oss igenom allt. Efter alla år som jag berörts och fyllts av hopp genom att andra delat med sig av sina tankar och budskap via deras musik så bestämde jag mig för att jag ville göra detsamma. Jag vill dela med mig av mina tankar, upplevelser, känslor och drömmar och få omformulera dem till musik. Från tanke till handling, har jag så smått börjat att dela med mig under namnet ”rephrasing”.

Kanske kan även jag bidra till att någon annan får uppleva en tröst och ett hopp genom musiken.”

Efter fantastiska albumet ”From the Ground Up” med 15 stekheta låtar har det släppts singelsuccéer som bara måste upplevas. Självklart är Twelve24 tillbaka på GF i sommar.

Missa inte festen på tidernas festival!

Följ Social Beingz (UK) feat. Lisa Hallström

Fler artister på GF