GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF

Samuel Ljungblahd med Band – DIGITAL

10 juli DIGITAL 22.00

Samuel Ljungblahd har hyllats som Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Ljungblahd har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Stockholm för några år sedan.

Samuels första spelning på Gullbranna var 2001, alltså 20 år sedan i år! Sedan dess har han varit en älskad artist på GF som dykt upp var och vart annat år. Vi vill påstå att Gullbranna är hemmaplan för Samuel och spelningarna på GF blir alltid fantastiska. Här har Samuel uppträtt med Kirk Franklin, Ole Børud, Per-Erik Hallin, Livslust men mest solo med sitt fantastiska band. Det är få som berör sin publik som han. Det är få som får sin publik så utmanad som han. Det är få som får sin publik svänga sina höfter som han. Det är få som till och med golvar Kirk Franklin med sin sång.

2019 släppte Samuel sitt femte soloalbum där han bland annat samarbetade med den välrenommerade vokalproducenten Charlin Neal. En platta som tog gospeln till ännu en ny nivå. Nu ryktas det om att ny musik snart är på gång och den 10 juli har vi den stora glädjen att ha skandinaviens största gospelartist med digitalt och på plats på Gullbranna.

Denna konserten är inspelad på SAU:s och SAM:s Årskonferens på Gullbrannagården tidigare i år.

 

Följ Samuel Ljungblahd med Band – DIGITAL

Fler artister på GF