GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF

SAMUEL LJUNGBLAHD – BORIS RENÉ – LIN D – 10 JULI KL 19.00

10 juli Skeppet 19.00

Vi är oerhört glada att få presentera en av sommarens absolut bästa livekonserter. Vi har satt ihop Samuel, Boris, LIN D och ett fantastiskt band till en unik konsert. Det kommer att bjudas på massor av låtar från deras olika kataloger och mycket spännande samarbeten på scen. Be there!

SAMUEL LJUNGBLAHD
Samuel Ljungblahd har hyllats som Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Ljungblahd har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Stockholm för några år sedan.

Samuels första spelning på Gullbranna var 2001, alltså 20 år sedan i år! Sedan dess har han varit en älskad artist på GF som dykt upp var och vart annat år. Vi vill påstå att Gullbranna är hemmaplan för Samuel och spelningarna på GF blir alltid fantastiska. Här har Samuel uppträtt med Kirk Franklin, Ole Børud, Per-Erik Hallin, Livslust men mest solo med sitt fantastiska band. Det är få som berör sin publik som han. Det är få som får sin publik så utmanad som han. Det är få som får sin publik svänga sina höfter som han. Det är få som till och med golvar Kirk Franklin med sin sång.

2019 släppte Samuel sitt femte soloalbum där han bland annat samarbetade med den välrenommerade vokalproducenten Charlin Neal. En platta som tog gospeln till ännu en ny nivå. Nu ryktas det om att ny musik snart är på gång och den 10 juli har vi den stora glädjen att ha skandinaviens största gospelartist på plats.

BORIS RENÉ
Efter flera succér på Gullbrannafestivalen har vi den stora glädjen att ha Boris René tillbaka i sommar!

Boris tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten ”Put Your Love On Me”, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket. Singeln sålde platina under 2016 och har streamats över elva miljoner gånger.

Boris hade redan som barn en dröm om att hålla på med musik och det intresset har han vårdat väl under sin uppväxt. Han har skrivit musik i många år och hans största förebild är Michael Jackson. I början av 2015 uppsökte Boris René två låtskrivare/producenter i hemstaden Örebro som med stor bravur jobbat fram hans svängiga sound.
Just nu är det mycket fotboll i Boris liv med Superettanlaget GAIS. Vi är glada att Boris hittat en lucka mellan matcher och träningar och kommer till oss.

LIN D
Efter att ha vuxit upp med musiken från barnsben, som resulterat i 6 album (4 med Emmy&Ella, 2 med Alice&Dennis) och ca 200 livespelningar som barnartister i framför allt Sverige och Norge men även i Polen, Brasilien och Kenya, över 1 miljon streams på Spotify har syskonen Emmy, Ella och Dennis Lindéh tagit nästa steg som LIN D och gjort stor succé!

Syskontrion satsar för fullt på att sprida budskapet om framtidshopp och tro till sin generation med sin svängiga pop i Sverige och ut över vår värld. Kommande år är LIN D aktuella med flera internationella festivalspelningar och vi är mycket glada att ha dem hos oss på GF SOMMAR.

KÖP BILJETT HÄR!

Följ SAMUEL LJUNGBLAHD – BORIS RENÉ – LIN D – 10 JULI KL 19.00

Fler artister på GF