Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

GF

Michael Jeff Johnson, Jon & Folk

Fredag Skeppet 16.00

Michael Jeff Johnson är en av Sverige bästa singer songwriters. Han har genom sin karaktäristiska sång, briljanta pianospel och ärliga sångtexter som speglar livet i både med- och motgång, funnit en självklar plats i många människors hjärtan. Med sex fullängsplattor i bagaget, flera notböcker och nu senast en bok med hans samlade sångtexter tillsammans med hans egna reflektioner, har Michael skapat sig en unik plattform och en stor trogen publik. Vi är väldigt glada över att ha Michael med på årets upplaga av GF.

FOLK är en GF-favorit som nu är tillbaka, detta band som har släppt 3 fullängdsplattor och som med sin gitarrdrivna rock spelat och turnerat över hela landet. FOLK är sprungna ur rockbandet Attention som var ett av de största kristna banden under 90-talet. Genom åren har FOLK också backat upp många andra artister, allt ifrån Peter Hallström och Russ Taff till Jenny Wahlström och Andrew Peterson.

På GF bjuds vi på ett härligt musikaliskt möte mellan Michael Jeff Johnson och FOLK. De har spelat mycket ihop genom åren och vi kan räkna med stor spelglädje när de nu möts på scen igen. Det blir en konsert som både bjuder på klassiker från deras respektive repertoarer, men också en del nyskrivet både av Michael samt av FOLK:s frontman Jon Peterson, som under sommaren kommer släppa eget material.

Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att i samarbete med Erikshjälpen få presentera Michael Jeff Johnson, Jon & FOLK på GF 2020!

 

Följ Michael Jeff Johnson, Jon & Folk

Fler artister på GF