Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Martinson Möter

9 juli Kyrkan 14.45

8 juli Kyrkan 14.45

7 juli Kyrkan 14.45

MARTINSON MÖTER – Livepremiär på Gullbrannafestivalen!

För första gången någonsin byter podcasten MARTINSON MÖTER poddbåset mot en livescen. Gullbrannafestivalens vänner får i sommar första parkett till spännande samtal med både världsartister och svenska hjältar. Vi pratar tro & tankar, musik & mystik, heligt & härligt, humor och allvar. Under åren har Martinson intervjuat en lång rad artister, präster, pastorer, författare, föreläsare och förebilder.

Martinson Möter är fadderbarnsorganisationen Compassions podcast – som vill vara en röst till tröst och hopp. Compassions knäckfråga – Hur befriar vi barn från fattigdom i Jesu namn – är en av de mest brännande frågorna, inte bara för Compassion utan för hela kyrkan. Kanske vi tillsammans kan komma ett steg närmare?

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion. I sin tjänst reser han runt bland församlingar för att predika, undervisa och leda lovsång. Mattias är också musiker och låtskrivare. Han har skrivit många älskade sånger inom kyrkan och släppt ett flertal uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar Mattias unga som gamla från olika sammanhang inom Svensk kristenhet.

För GF-publiken är Mattias Martinson välbekant! Mattias har funnits med under flera tidigare festivaler som lovsångsledare och talare. Vi har den stora glädjen att ha honom tillbaka med sin podd men också som talare på GF 23:15 i Skeppet på lördagskvällen.

Följ Martinson Möter

Fler artister på GF