Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Mattias Martinson Jazztrio

7 juli Kyrkan 20.00

Mattias Martinson födelsedagsfirade genom att omtolka sina sånger på en ny Maxi-EP. När han fyllde år så tog han sin historia in i nuet. Pianisten Tomas Hellsten som även är en av landets främsta arrangörer, fick fria händer att tolka och omforma några av Mattias mest kända lovsånger. Tillsammans med trummisen Johannes Trossö Lindsmyr och Christian Mjörnell på kontrabas bildade Hellsten en driven jazztrio som kompletterades med Mattias sång och en liten kör. Skivan heter: What Can I Give You (But A Broken Heart).

Nu kommer Martinson till Gullbrannafestivalen med plattan och producenten och pianovirtuosen Lars Ekberg, Jojje tar trummorna och Crisse spelar både kontra och elbas. Therese Martinson håller i körsången med ett kolossalt svängigt gäng.

Mattias arbetar som evangelist för fadderbarnsorganisationen Compassion och han är musiker, låtskrivare, artist, lovsångsledare men även pastor och förkunnare. Med sitt passionerade lovsångshjärta har han inspirerat och uppmuntrat tusentals människor. Mattias är gift med Therese och paret har tre barn. Familjen är bosatt på Öckerö.

Följ Mattias Martinson Jazztrio

Fler artister på GF