GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF

Jon Peterson – Peter Hallström – Martina Möllås – Folk – 9 JULI 2021

9 juli Skeppet 18.30

Fredagskvällen den 9 juli bjuder vi på en fantastisk spännande konsert. Ett musikaliskt möte utöver det vanliga. Jon Peterson, Peter Hallström, Martina Möllås uppbackade av rockorkestern FOLK kommer bjuda på en sprakande konsert. Deras kändaste sånger blandas med nytt och unika musikaliska möten utlovas under kvällen. Dessa gullbrannafavoriter kommer inte göra någon besviken, blir en riktig höjdare.

JON PETERSON
En GF-favorit är tillbaka. En grym låtskrivare & gitarrist, har hittat sin unika egna röst och ton. Han är gitarristen, bandleadern och låtskrivaren vi sett och lyssnat på i FOLK och Attention och har med dessa konstellationer spelat många gånger på Gullbranna och runt om i Europa.

Under våren 2021 släpptes hans första låtar på hans kommande soloplatta och låtarna har hyllats och tagits emot fantastiskt. Modern sing/songwriter rock på svenska – som för tankarna till Tomas Stenström, Miriam Bryant och Tomas Andersson Wij. Uppbackad av sitt band FOLK och extra körare utlovas ett sprakande rockigt framträdande.

PETER HALLSTRÖM
En av Sveriges absolut bästa låtsnickrare och en fantastisk artist. Hans kraftfulla och samtidigt sköra röst går rakt in i hjärtat. Många är vi som minns hans konsert 2018 med FOLK på GF. Med en låtskatt starkare än de flesta andra artister; Håll mitt hjärta, Viska en bön, Kärleksvisa m fl  så har Peter för alltid sjungit sig in i den svenska folksjälen. Ihop med Jon och Folk kan vi förvänta oss en kanon konsert.

MARTINA MÖLLÅS
En fantastisk sångerska och låtskrivare med sin karaktäristiska skånska dialekt, som på ett lysande sätt rör sig mellan många olika genrer. Med sånger som Det är inte förgäves, Jag går mot dig och Allting har sin tid har hon blivit en välsjungen och mycket uppskattad låtskrivare i många olika kyrkliga sammanhang. Den senaste singeln Meningen med livet har potential att bli en riktig sommarhit.

FOLK
Förutom tre väldigt uppskattade egna plattor i bagaget så har Folk backat upp och lirat med massor av artister genom åren. Ett uppskattat svängigt tight band som vi njutit av många gånger på GF genom åren. De har spelat med allt från Andrew Peterson, Russ Taff till kvällens kompanjoner Hallström och Möllås m fl. På GF SOMMAR utgör de grundstommen som Jon, Peter och Martina bygger vidare ifrån.

Välkommen till en fantastisk kväll.
BILJETT

Följ Jon Peterson – Peter Hallström – Martina Möllås – Folk – 9 JULI 2021

Fler artister på GF