Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Ina Ivy

8 juli Bryggan 15.00

Hennes sällsynta sångröst åtföljs av lika sällsynt rap- och låtskrivnings- / produktionsförmågor. Hennes unika mångsidighet skiljer henne tydligt åt från massan.
.

Den 23 åriga Ina Ivy är Svensk, afroamerikansk och indian. Hon kom på sitt artist namn INA IVY som även ett varumärke av styrka och liv. Ina är det inhemska amerikanska ordet för liv. Liv och sökan av sanning är vad INA: s fokus är när hon skapar och skriver texter. Hon vill skapa en svär av kraft, självförtroende och motivation som hon tror hon kan så ett frö av genom att våga sprida sin sanning och ärlighet. Hon hoppas att motivera andra till detsamma.
.
När jag ser och hör mer om yttre skönhet, sex, pengar och fysisk hälsa i dagens samhälle, mer än kärlek, styrka, självmedvetenhet och mental hälsa så kan jag inte låta bli att känna att vår befolkning i världen kan bli sundare. På grund av det enkla faktumet att vi inte bara är vårt fysiska. Jag tror inte att vi endast är det vi ser. Jag hoppas på att ihop med mitt team kunna bidra till att skapa ett mer balanserat fokus på oss som individer genom min image och artisteri.
.
Vi är så glada att ha INA IVY klar för GF i sommar!

Följ Ina Ivy

Fler artister på GF