Per-Erik Hallin & Bengt Johansson

Torsdag Kyrkan 21.45

Torsdag Kyrkan 19.45

Får vi lov att presentera, Per-Erik Hallin och Bengt Johansson. Två legender möts på scen, ett piano, en gitarr och två röster som öser ur sina digra låtkataloger. Per-Erik och Bengt har känt varandra länge och är med i samma kyrka men har aldrig gjort några konserter tillsammans förrän i år!

När Elvis Presley hörde Per-Erik Hallin spela, bestämde han sig för att använda honom som musiker på inspelningarna av skivorna ”Good Times” och ”Promised Land”. Genom åren har Per-Erik genom sin mångsidighet som soloartist och skicklig ackompanjatör haft många högt rankade samarbeten med körer, orkestrar och gospelartister som Andraé Crouch, Jessy Dixon, Cyndee Peters och Tata Vega för att nämna några. Han har även jobbat med Ted Gärdestad, Carola, Ulf Lundell, Magnus Uggla mfl och medverkat i Melodifestivalen åren 1984 och 1985.

Bengt Johansson har från 1970-talet och framåt varit verksam i olika band, såsom Lekebergstrion, Hoppets Horisont och Terra Nova. Som soloartist släppte Bengt sitt succéalbum Vind Över Vatten 1989 och efter den har över 15 st soloalbum släppts innehållande sånger som satt stora avtryck över hela vårt avlånga land.

Ta chansen att lyssna till något av duons två set i Kyrkan på GF!

Följ Per-Erik Hallin & Bengt Johansson

Fler artister på GF