GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF Sommar 2021

GF

Frank Ådahl & Magnus Spångberg med band – 3 JULI 2021

3 juli Skeppet 19.00

Frank Ådahl är en av våra mest rutinerade och välbekanta gospel-soulsångare. Han gjorde sin första inspelning 9 år gammal och sedan rullade allt på med väldig fart med Edin-Ådahl, med bara brodern Simon, med gospelkonserter med ett otal körer runt om i landet, i melodifestivalen som huskör och som artist/vinnare med ”Som En Vind” 1990. Han var även med 1996 med låten ”Tårar Från Himlen” med pianisten Magnus Spångberg. Samarbetet med honom startade redan 1992 när Frank gästade gospelkören Joybells i Örebro där Magnus var kapellmästare.

Tillsammans spelade dom in albumet ”Helt Enkelt” 2008 – en platta med starka låtar i avskalat format med bara sång, piano och stråkar. Konserten på GF SOMMAR 3 juli på Gullbrannagården kommer att innehålla låtar från ”Helt enkelt” & gospel/soullåtar du känner igen.

Med sig har Frank och Magnus dels slagverk, dels en mindre körgrupp och mot slutet av konserten också ett fullt band bestående av musiker och ledare från den stora ”Gospelveckan på Gullbrannagården” som gått av stapeln i över 25 år.

Medverkande
Frank Ådahl – sång
Magnus Spångberg – piano och kapellmästare
Pelle Ankarberg – keyboard
Olle Junholm – gitarr
Jan Nordbring – bas
Per Nordbring – trummor
Joseph Spångberg – slagverk
Anna-Maria Toftgård – kör
Samuel Toftgård – kör
Anki Spångberg – kör

Välkomna på en exklusiv gospel-soulkonsert!

BILJETT

Följ Frank Ådahl & Magnus Spångberg med band – 3 JULI 2021

Fler artister på GF