Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Faith Kakembo

7 juli Bryggan 19.45

Faith Kakembo är uppvuxen i Månsarp men bor idag i Jönköping där hon till vardags arbetar som narkossjuksköterska. Musiken har dock alltid funnits med i hennes liv från uppväxten med kyrkokörer hela vägen upp till Melodifestivalen där hon senast tävlade 2020 med låten ”Crying Rivers” som är skriven av legendaren Jörgen Elofsson som också arbetat med artister som Britney Spears, Westlife, Celine Dion och Darin.

Den musikaliska resan till Melodifestivalen började i P4 Nästa 2019 där hon gick vidare till riksfinalen med låten “Through Fire And Rain” som gjordes av hennes kompis Johannes Häger. Även om Faith inte vann P4 Nästa-finalen erbjöd SVT en plats i Melodifestivalen 2020 och den här gången har hon fått en ytterligare chans att tävla!

Årets bidrag heter ”Freedom” och den låten har Faith varit med och gjort tillsammans med Laurell Barker, Anderz Wrethov och Palle Hammarlund.

Vi är glada att ha Faith tillbaka på Gullbrannafestivalen i sommar. Det kommer bli en fantastisk konsert. Missa inte detta!

Följ Faith Kakembo

Fler artister på GF