Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Dirty Loops

9 juli Skeppet 21.15

Den svenska trion Dirty Loops har tagit världen med storm. De är ett av de största YouTube-fenomenen genom tiderna med miljontals visningar. Gruppen består av musikerna Jonah Nilsson – sång och piano, Henrik Linder – bas och Aaron Mellergårdh – trummor. Genombrottet ledde till skivkontrakt 2012 hos David Foster och Universal Musics dotterbolag Verve. I slutet av 2012 turnerade bandet med David Foster och Andreas Carlsson i Japan, Kina, Indonesien, Singapore och Thailand.

Bandmedlemmarna har unika individuella färdigheter som bidrar till ”Dirty Loops-Soundet” som ger moderna hits ett helt nytt ljudlandskap med studsiga beats, intressanta nya harmonier men fortfarande med melodin i fokus som bärs fram av Jonahs fantastiska sång.

När de gästade GF 2014 så hade de breakat med sin fusion internationellt och nu några år senare har vi den stora glädjen att ha dem tillbaka hos oss. De har turnerat med Maroon 5 och den levande legenden Quincy Jones (som under sin tid upptäckte Michael Jackson) har tagit dem under sina vingar och de har en enormt med fans över hela världen. 2020 och 2021 har gruppen släppt två plattor. Phoenix och den senaste Turbo som de gör tillsammans med Cory Wong! Ladda för deras återkomst på GF!

Följ Dirty Loops

Fler artister på GF