Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

Colony House (US)

8 juli Skeppet 19.00

Äntligen återvänder Colony House till GF! Senast det begav sig hette de Caleb och gjorde många starka avtryck. Sedan dess har vi varje år försökt att få tillbaka dem till GF men det senaste decenniet har de haft fullt upp med succéartat turnerande i USA.

Colony House från Franklin, Tennesse är ett av de mest resande rockbanden. De har turnerat med Switchfoot och Needtobreathe men de har också delat festivalscener med Green Day, Biffy Clyro, Nine Inch Nails och Lil Wayne.

Tre härliga rockalbum är släppta och tagits emot med glädje hos deras hängivna fans. Deras katalog är tung och intelligent och samtidigt lättillgänglig och hoppfull. Colony House vill påminna oss om att det här livet är för tungt att gå igenom ensam. I en värld som känns mer splittrad för varje dag har Colony House fortsatt att förena fans i sin ”Colony House Family”. Inga krusiduller, inga jippon, bara hoppfull rock and roll som berör hjärtan.

Vi är så glada att åter kunna välkomna Caleb Chapman och Will Chapman, söner till Steven Curtis Chapman och Scott Mills och Parke Cottrell till Gullbrannafestivalen i sommar. Missa inte detta

Följ Colony House (US)

Fler artister på GF