Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021

GF

Carola

Carola Hits – med Carola
Hon gästade oss för 2 år sedan i ett bejublat framträdande skräddarsytt just för oss! Vi är övertygade om att hon kommer att leverera sina hits med kraft även 2021.

Mer om Carola
Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. Få svenska artister är lika välkända som hon. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med ”Främling” etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande. Febern som spred sig smittade även folket i våra grannländer och ute i Europa. Några av hennes största hits, ”Främling” och ”Fångad av en stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991) är en del av den svenska musikhistorien.

2014 glänste Carola i ”Så Mycket Bättre”. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”. Året därpå följde en hyllad vårturné, en sommarturné och en julturné. Återkomsten, eller snarare hemkomsten, till livescenen har onekligen gett Carola mersmak.

Konserten görs i samarbete med:
Ylab, Skydda.nu & Axelent

Följ Carola

Fler artister på GF