Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

GF

All For The King

7 juli Bryggan 15.00

All For The King startades 2016 av Ricard Hulteke och Erik Tilling efter en gemensam längtan att få vara tydliga i sin tro. Idag består bandet av Andreas Ålöv – elbas, Anders Köllerfors – trummor, Ricard Hulteke – sång och Erik Tilling – gitarr. De spelar modern tung hårdrock med rötterna i 70-talet och många recensenter världen över har refererat Ricards sång till legenden Glenn Hughes och Erik Tillings gitarrspel har jämförts med riffmästaren Tony Iommi från Black Sabbath.

2017 kom debutalbumet som hyllades av både recensenter och lyssnare. 2021 kom uppföljaren ”Let There Be Light” som enligt recensenterna är ett riktigt lyft framåt och gett bandet topprecensioner världen över. Låten ”The Shelter” har placerat sig på Spotifys topplista Top Christian Rock och gett bandet många nya lyssnare. Under våren 2022 släpps en ny singel som enligt deras egen utsago är det bäste de gjort hittills, där Ulf Christiansson från Jerusalem medverkar på sång.

All For The Kings längtan är att förmedla Evangeliet till en mänsklighet som driver utan kompass. Att tala om att det finns en Gud som bryr sig mitt i allt och vill leda oss. Lite som en Alpha-kurs i hårdockstappning. Vi minns med glädje deras debut på GF 2017 och ser fram emot att höra dem på nytt i sommar!

Följ All For The King

Fler artister på GF