Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022

Andraé Crouchs musik hyllas på Gullbrannafestivalen i sommar

2007 gästade Andraé Crouch Gullbrannafestivalen tillsammans med kören The Disciples och musiker från Koinonia. En kväll vi aldrig kommer att glömma. Nu vill vi lyfta Andraés musik igen, så kom och var med på denna fantastiska upplevelse på GF i sommar!

På fredagen arrangeras ”A Tribute To Andraé Crouch”, en konsert med bland andra två av Sveriges främsta gospelartister, Samuel Ljungblahd och Anna Weister Andersson tillsammans med storbandet Bodekull Gospel & Jazz Orchestra.

2015 gick en av vår tids främsta gospelartister, Andraé Crouch ur tiden. Hans sånger har älskats och sjungits runt hela jorden i mer än ett halvsekel. Andraés förmåga att i sin musik inkludera element från olika samtida musikstilar byggde broar mellan människor och bidrog i stor utsträckning till att utveckla den moderna gospelmusiken. Hans musikaliska, sociala och andliga arv är en skatt som verkligen är värd att bevara och förvalta. Han står bakom många älskade gospellåtar som My Tribute, This Is Another Day, Soon And Very Soon, Perfect Peace och många fler.

Missa inte detta!

Mer i samma kategori på bloggen